Laden...Even geduld aub...

Onze nieuwsbriefU kunt veilig betalen met iDEAL.

Informatie over douchezitjes en douchestoelen


Soms is het vermoeiend om tijdens het douchen te moeten staan. Debimex levert een groot assortiment aangepast sanitair voor de badkamer en de toiletruimte. De producten van Debimex zijn comfortabel, gemakkelijk schoon te maken, hygiënisch en veilig in gebruik.
Met name op het gebied van opklapbare douchezittingen biedt Debimex een ruime keuze met een groot toepassingsgebied. Behalve in badkamers kunnen de zitjes worden toegepast in bijvoorbeeld de keuken, de slaapkamer, wachtruimtes en liften, kleedruimtes van zwembaden en in ziekenhuizen en instellingen.
De douchezitjes zijn gemakkelijk op te klappen zodat ze weinig ruimte in beslag nemen.

 

Profilo douchezitjes
Opklapbaar douchezitje voor wandmontage.
De zitting is voorzien van gaatjes voor de afvoer van het water. Ook leverbaar met steunpoot.

De Profilo producten zijn vervaardigd uit duurzaam wit polypropyleen, voorzien van een aluminium en rvs frame met een strak design. Hierdoor zijn de producten roestvrij, licht in gewicht en eenvoudig schoon te houden.

De Profilo lijn is voorzien van het CE-keurmerk.

In dezelfde uitstraling als het douchezitje is optioneel leverbaar:
- Losse rugsteun geschikt voor plaatsing bij de douchezitting, ook leverbaar in zacht materiaal.
Deze rugsteun is eenvoudig op de juiste hoogte aan de muur te bevestigen en biedt extra comfort.
- Set armsteunen geschikt voor plaatsing bij de douchezitting voorzien van antislib bovenmateriaal.
Het voordeel van de los te plaatsen armsteunen en rugsteun is dat deze op iedere gewenste hoogte geplaatst kunnen worden en daardoor beter aansluiten aan de wensen van de gebruiker.
Klik hier voor meer informatie over Profilo douchezitjes.

 

Siësta
Het Siësta douchezitje heeft een ronde vormgeving, een wit geanodiseerd aluminium wandplaat en een witte ABS zitting. Het kan een gewicht van 160 kg dragen.
Het Siësta douchezitje neem in opgeklapte stand bijna geen ruimte in beslag zodat het heel goed is toe te passen in een kleine douchehoek. Het douchezitje biedt niet alleen in de badkamer een heerlijk plekje op te zitten, maar ook bijvoorbeeld in wachtruimten, liften en kleedhokjes.
Klik hier voor meer informatie over Siësta douchezitjes.


Sanmedi Saniline
Sanmedi Saniline heeft een opklapbaar douchezitje geschikt voor vaste montage en een uitvoering voor plaatsing aan een handgreep. Het douchezitje, geplaatst aan een handgreep, is eenvoudig op te hangen en weg te halen.
De opklapbare zitjes zijn gemaakt van gecoat rvs, leverbaar in de kleuren wit, pergamon, geel en rood met een wit kunststof zitting. De zitjes zijn belastbaar tot 225 kg.

Naast de opklapbare douchezitjes heeft de Sanmedi Saniline een douchestoel met rugleuning en armleggers.
Klik hier voor meer informatie over Saniline douchezitjes.

 

PBA
Douchezitjes vervaardigd uit een nylon frame met een rvs kern, geschikt voor vast montage, voor plaatsing aan een handgreep of in hoogte verstelbaar.
Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, o.a. een uitvoering met een langere of bredere zitting, een langer ruggedeelte of een zitting met verzorgingsopening. Er is zelfs een uitvoering met een zachte zitting mogelijk.
Door het ondoordringbare oppervlak van de nylon coating wordt vuil afgestoten, waardoor vermeerdering van bacteriën wordt tegengegaan.

De producten worden gekenmerkt door een luxe, strakke en moderne vormgeving met een ruime keuze aan heldere kleuren. Naast de kleuren zwart, wit, rood, groen, geel, grijs en blauw, zijn de opklapbare zitjes ook leverbaar in geborsteld RVS uitgevoerd met een zwart zitdeel.
Deze producten zijn tot een gewicht van 150 kg te belasten.
Alle uitvoeringen hebben naast het CE keurmerk ook het TÜV-veiligheidscertificaat.
Klik hier voor meer informatie over PBA douchezitjes.